Implantati

ico-zdravlje

Ugrađivanje zubnog imlantata je najsigurniji postupak u modernoj dentalnoj medicini. Postupak je bezbolan i ima uspješnost od preko 95%.

Izgubljene zube je najbolje nadoknaditi radovima na implantatima. Time štedimo preostale zube nepotrebnog brušenja. Nije nužno nadoknađivati svaki pojedini izgubljeni zub implantatom. Na dva implantata možemo postaviti most od tri zuba dok na četiri implantata možemo nadoknaditi dvanaest zuba.

Korištenjem naprednih kirurških tehnika i provjerenih protokola, smanjuje se vrijeme zaraštanja implantata na samo dva mjeseca.

Moguće je postaviti implantat odmah po vađenju dotrajalog zuba i pričvrstiti privremeni zub isti dan. To uvelike smanjuje vrijeme terapije i broj dolazaka.

Ukoliko nedostaje kosti za postavljanje implantata rade se dodatni postupci kao što su vođena regeneracija kosti te sinus lift – podizanje dna maksilarnog sinusa.

 
 

All-on-4

original_all_on_4Ovo je postupak s kojim je moguće nadoknaditi izgubljene zube u samo jednom danu. Nakon postavljanja implantata uzmemo otisak te zubni tehničar proizvede privremeni fiksni most. Taj most pričvršćujemo na implantate isti dan.

Ovaj postupak ima izniman uspjeh, radi se preko 20 godina. Predstavlja izvrstan omjer uloženog i dobivenog uzimajući u obzir troškove, broj dolazaka i utrošeno vrijeme.

Definitivni most na implantatima je moguće izraditi nakon tri do četiri mjeseca CAD/CAM tehnologijom.

2012. dr. Mišljenović je završio jednogodišnji Master iz kliničke implantologije pri gIDE-u i Sveučilištu Kalifornija (UCLA), Los Angeles, USA

Svi implantati imaju doživotnu garanciju.

Nobel Biocare

life-time

Avinent